Andere mantelzorgers ontmoeten

Kunt u voor emotionele steun als mantelzorger moeilijk bij familie of vrienden terecht? Of wilt u niet altijd een beroep doen op dezelfde mensen? Wilt u andere deelnemende mantelzorgers ontmoeten en spreken? Vaak ontstaat er vertrouwen van waaruit vriendschappelijk contact kan ontstaan.

 

Haags Ontmoeten

In iedere Haagse wijk zijn er ontmoetingsplekken waar u binnen kunt lopen. U ontmoet hier andere mantelzorgers en u kunt meedoen aan activiteiten. Er is hier gegarandeerd belangstelling voor uw situatie. Een luisterend oor en aandacht voor de dingen waar u tegen aanloopt. Ook voor advies en ondersteuning kunt u hier terecht.

 

Ga naar Haags Ontmoeten

 

Mantelkring Den Haag

De Mantelkring biedt minimaal twee bijeenkomsten (wandelen en/of koffiedrinken onder begeleiding van een coach) per week aan. Alles mag niets moet. U kunt deelnemen zo vaak als u zelf wilt. Ze zijn er voor u als u de behoefte hebt om iets voor uzelf te doen.

 

Bekijk de agenda en activiteiten van Mantelkring

 

Mantelzorgers ontmoeten via een patiëntenvereniging

Bent u mantelzorger voor iemand diens ziekte, beperking of aandoening in mindere mate voorkomt in Den Haag? U kunt landelijk of regionaal wel mensen die in hetzelfde schuitje zitten ontmoeten via een patiëntenvereniging.

 

Bekijk landelijke patiëntenorganisaties op de Nederlandse zorgkaart

 

Bekijk Haagse patiëntenverenigingen op de sociale kaart

Was this article useful for you?

0