Informatiemiddag crisiskaart - Den Haag Mantelzorg

Agenda

Informatiemiddag crisiskaart

20 May 2022, 15:00 - 17:00

Kompassie, Laan 20, Den Haag

20 May’22

Ervaar jij of iemand in jou omgeving psychische problemen? Of begeleid je mensen die in een psychische crisis kunnen raken?

Haagse burgers die het risico lopen om op straat of in een openbare gelegenheid in een psychische crisis te raken, kunnen bij Kompassie terecht voor het maken van een Crisiskaart.

De Crisiskaart is een gevouwen kaart op bankpasformaat, die de kaarthouder altijd bij zich draagt. Hierop staat wat omstanders en hulpverleners moeten doen óf laten als de kaarthouder een psychische crisis doormaakt. Of wie ze kunnen bellen. Hierdoor behoudt de kaarthouder de regie, ook als deze psychisch de weg kwijt is en zijn of haar wensen niet meer kan verwoorden.

Wil je meer weten over deze crisiskaart? Voor jezelf, cliënten of iemand in je omgeving?

Kom 20 mei van 15.00 uur – 17.00 uur naar onze kosteloze en laagdrempelige informatiebijeenkomst. Ervaringsdeskundige vrijwilligers geven tijdens deze middag op interactieve wijze uitleg over de crisiskaart. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Deelname aan de middag is kosteloos, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan bij Miranda Vogel, m.vogel@kompassie.nl of

06 – 81 71 96 00

X
X