Kunstworkshops voor mantelzorgers

Agenda

Kunstworkshops voor mantelzorgers (evt. met dagbesteding voor zorgvrager!)

11 April 2022, 13:30 - 15:00

Gebouw Popradar, Engeringstraat 46

11 Apr’22

Iedere mantelzorger uit Den Haag is welkom bij de workshops beeldende kunst, muziek en dans van Siena.

Eén middag per maand, 12 maanden lang, samen met andere mantelzorgers in een vaste groep even stoom afblazen. Ervaringen uitwisselen, maar ook je gedachten verzetten door de verfrissende en verhelderende effecten van beeldende kunst, dans en muziek. Je hoeft niet kunstzinnig te zijn. Het gaat vooral om het creatieve proces, het plezier en de ontspanning. Door goed voor jezelf te zorgen kun je er ook voor een ander zijn.

Alhoewel we in januari zijn gestart, is het op elk moment mogelijk om in te stromen, indien er plek beschikbaar is. Neem contact op met Sjef van Enthoven 06-53877885 en vraag naar de mogelijkheden.

De workshop duurt tot 15.00 uur, met de mogelijkheid om na die tijd een persoonlijk gesprek met de begeleidende therapeut aan te gaan. Tot maximaal 15.30 uur. Beide groepen zijn niet groter dan negen personen, zodat we kunnen voldoen aan alle geldende coronamaatregelen. De kosten zijn € 60,00 per deelnemer voor een hele sessie van 12 workshops. Beide workshops vinden plaats in het atelier en in de dans/muziekstudio van Siena, Engeringstraat 46 in Loosduinen.

Meer informatie vindt u op de website van de organisator.

Parallel aan de workshopsessies, biedt Siena ook dagbesteding aan voor de persoon die verzorgd wordt door de deelnemende mantelzorger. Dit is een optie. De kosten hiervoor kunnen wellicht gedekt worden vanuit een PGB-budget, een aanvullende verzekering of door een eigen bijdrage. Siena ondersteunt bij het onderzoeken van de mogelijkheden; als je hierin geïnteresseerd bent, bel dan naar Sjef Enthoven 06 53 87 78 85.

 

 

 

 

 

 

X
X