Maatschappelijke Kerk over eenzaamheid

Agenda

Maatschappelijke Kerk over eenzaamheid

03 November 2022, 18:30 - 21:00

PEP Den Haag,

3 Nov’22

Maatschappelijke Kerk over eenzaamheid

De Maatschappelijke Kerk is een initiatief van PEP en HUB – Geloof in Den Haag. Dit gezamenlijk project heeft als doel om kerkelijke leiders en hun leden te ondersteunen bij maatschappelijke thema’s en activiteiten. De ondersteuning vindt plaats via een serie bijeenkomsten in het jaar.

De eerstvolgende Maatschappelijke Kerk bijeenkomst is op donderdag 3 november 2022. We komen bijeen bij PEP op het adres Riviervismarkt 2.

Het thema zal dit keer gaan over eenzaamheid en sociaal isolement. Wat kunnen we als kerken doen om mensen die eenzaam zijn te ondersteunen, welke regelingen zijn er die hieraan kunnen bijdragen en wat hebben we nodig? Er wordt ook inspiratie en informatie gedeeld over Kerstacties; hoe zet je het op en hoe vraag je er subsidie voor aan. Reserveer de datum donderdag 3 november en kom als kerken samen tijdens deze Maatschappelijke Kerk bijeenkomst.

De avond begint om 18:30 uur met de inloop en een maaltijd. Het programma start om 19:00 uur. Tot 21:00 uur is er dan nog tijd voor ontmoeting, netwerken, vragen en gesprek, nadat alle sprekers aan het woord zijn gekomen. We sluiten af met een gezellige borrel.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via hub@maraprojecten.nl.

Details op een rij:
Maatschappelijke Kerk: eenzaamheid
Datum: Donderdag 3 november 2022
Tijd: 18:30-21:00 uur 
Locatie: PEP Den Haag
Adres: Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag.

 

Deelname is gratis, er wordt voor een maaltijd gezorgd

 

 

X
X