Jonge Mantelzorgambassadeurs

Wij zijn de Jonge Mantelzorgambassadeurs. Wij zorgen net als jij voor een familielid of een naaste met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen. Wij weten hoe het is om jonge mantelzorger te zijn en kunnen goed met je meedenken.

 

We helpen jou verder

We helpen jou met tips, adviezen en een eigen community waar je jouw vragen kunt stellen of zorgen kunt delen. Tips delen we nu op deze website, maar onze Facebook en Instagram is in de maak en gaat live in de Week van de Jonge Mantelzorger van 1 t/m 6 juni 2021.

 

We helpen de gemeente en organisaties verder om jullie goed te helpen

Wij zijn allemaal tussen de 16 en 24 jaar en adviseren de gemeente en organisaties hoe zij jonge mantelzorgers het beste kunnen helpen. Heb jij tips of adviezen voor de gemeente of organisaties? Bijvoorbeeld informatie, hulp of ondersteuning die je nu mist of graag beter wilt zien. Laat het ons weten. We gaan met de gemeente of organisaties in gesprek om dat voor elkaar te krijgen.

Wil je ons bereiken? Mail: jongemantelzorgambassadeurs@pepdenhaag.nl of de adviseur van dit project: s.menken@pepdenhaag.nl,  tel. 06-53415608.

 

Word Jonge Mantelzorgambassadeur

Nodig jonge mantelzorgers uit om ook mee te doen

Ben jij onder de 25 en zorg je voor een familielid? Bijvoorbeeld je zieke moeder, je gehandicapte zusje of je verslaafde vader? Dan ben je mantelzorger.┬áMantelzorgers zijn belangrijk ├ęn bijzonder. Mantelzorg is mooi, maar het kan behoorlijk heftig zijn.┬áZeker als je jong bent. En helemaal in deze tijd!

 

De gemeente zoekt huidige en voormalige jonge mantelzorgers tussen de 10 en 24 jaar in alle soorten en maten. Je hebt geen vaardigheden of voorkennis nodig, als je maar praatgraag en kritisch bent. En pakweg 2,5 uur per maand de tijd hebt om de gemeente te adviseren en te vertellen wat jonge mantelzorgers nodig hebben. Want als iemand het weet, ben jij het. Open onderstaande uitnodiging en stuur deze door naar jonge mantelzorgers in jouw omgeving.

 

Uitnodiging. Word ook Jonge Mantelzorgambassadeur

 

 

Was this article useful for you?