Lunchwebinar 'Maak kennis met de Mantelzorgmakelaar' - Den Haag Mantelzorg - Jongeren

Agenda

Lunchwebinar ‘Maak kennis met de Mantelzorgmakelaar’

23 November 2021, 12:00 - 13:00

23 Nov’21

Ben jij mantelzorger, professional of vrijwilliger en zou je graag willen weten wat de mantelzorgmakelaar voor je kan betekenen? Doe dan mee aan dit korte kosteloze lunchwebinar waarmee je snel op de hoogte bent.
Als je intensief voor een ander zorgt, komt er vaak veel op je af. Er moet van alles worden geregeld en georganiseerd. Bijvoorbeeld het regelen van zorg die bij jullie past, de zorg combineren met werk etc.  Dit webinar laat professionals, vrijwilligers en mantelzorgers kennismaken met de mantelzorgmakelaar.

De mantelzorgmakelaar is dé professional die mantelzorgers helpt met alle regeltaken rond de zorg. Of het nu gaat om het aanpassen van de woning, inkomen, wet-en regelgeving of verzekeringen. De mantelzorgmakelaar luistert, informeert en regelt, maar de mantelzorger houdt de regie zelf. Zo krijg je als mantelzorger tijd voor de nodige ontspanning en een sociaal leven.

Veronique van der Plas en Marga Lipman, beide mantelzorgmakelaar in Den Haag, vertellen alles over wat zij als mantelzorgmakelaar voor jou kunnen betekenen. Daarnaast krijg je kort informatie over de Haagse sociale kaart voor mantelzorgers, zodat je snel de juiste hulp weet te vinden.

Dit webinar vindt online plaats via zoom. Meld je aan door een mail te sturen naar: s.menken@pepdenhaag.nl, tel. 06-53415608.

 

 

 

X
X