Word ook jonge mantelzorg ambassadeur! - Den Haag Mantelzorg - Jongeren

Word ook jonge mantelzorg ambassadeur!

De gemeente is op zoek naar jonge mantelzorgers tot 24 jaar. Zorg jij voor een vader, oma of broertje en heb je 2,5 uur per maand de tijd om advies te geven over wat jonge mantelzorgers nodig hebben? Dan zoeken we jou! Want als iemand weet wat er nodig is voor jonge mantelzorger, dan ben jij het! Wat heb jij als jonge mantelzorger nodig om je zorg te kunnen combineren met school, vrienden en hobby’s? De gemeente Den Haag wil graag de beste ondersteuning bieden en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Doe mee. Word Jonge Mantelzorgambassadeur!

Wat ga je doen?
Je praat mee over zaken die voor jou belangrijk zijn.
Je vertelt de gemeente en andere organisaties wat jij, als jonge mantelzorger, nodig hebt. En dat kan alle kanten opgaan: van een festival tot een speciale app. Je adviseert de gemeente en andere organisaties ook hoe ze het beste met jonge mantelzorgers kunnen communiceren.

Wat krijg je ervoor terug?
Jouw jonge mantelzorg ambassadeurschap zorgt voor een betere herkenning, erkenning en ondersteuning van jonge mantelzorgers in Den Haag. Dat willen we allemaal. Bovendien krijg jij trainingen en werk je aan je eigen ontwikkeling omdat je je maatschappelijk inzet. Dat kan voor jou in de toekomst goed van pas komen.

Meer informatie of meteen aanmelden?
Stuur dan een mail naar Martijn Tillema via martijn.tillema@denhaag.nl of bel hem via 06-11865894.

X
X