InloggenInschrijven

Kortingen met uw pas

Bekijk alle kortingen met de pas

Met de Kortingspas profiteert u van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor cultuur, winkels, sport & wellness en horeca. Alle aanbieders werken belangeloos mee, omdat ook zij uw inzet waarderen. Bekijk ze allemaal hieronder.

Cultuur

10% Korting op een cursus Kunstgeschiedenis

In januari start kunsthistorica Anne Marie Boorsma een cursus kunstgeschiedenis van 12 lessen met als thema 'Kunstenaressen Deel II, 1918-2018'.

Blijk van waardering
Als kortingspashouder ontvangt u 10% korting op de cursus. Dat betekent dat u slechts €135,00 betaalt i.p.v. €150,00. De laatste les is een excursie.

Praktische informatie
Start cursus: januari 2019, tijd: 10.00 - 11.30 uur
Locatie: Theater Branoul, Maliestraat 12 in Den Haag
Meer informatie en aanmelden: 070-3822130 of www.annemarieboorsma.nl.
Geldig t/m 31 december 2019

 Yun Xie

15% korting op kunst van Yun Xie

Yun Xie begon in 2009 te schilderen en beeldhouwen. "De beelden en schilderijen zijn een deel van mijn leven, mijn ziel zit erin!" Sinds 2011 exposeerde ze o.m. in Scheveningen, het Louvre en op de Amsterdamse en Rotterdamse Art Fairs.

Blijk van waardering
Pashouders kunnen haar werk kopen met 15% korting.

Praktische informatie
www.yunxie-art.com
Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2019.

Haags Historisch Museum

Voor maar € 5,- naar het Haags Historisch Museum

Koninklijke stad, Stad aan Zee, internationale stad van Vrede en Recht. Wat weet u eigenlijk over Den Haag? In het Haags Historisch Museum komt u alles te weten over de stad en hoort u de verhalen over plekken en bewoners. Naast de vaste presentatie organiseert het museum tijdelijke exposities.

Blijk van waardering

Op vertoon van de Kortingspas ontvangt u van het Haags Historisch Museum 50% korting op de entreeprijs voor 1 persoon. U betaalt slechts € 5,- (normaal: € 10,-).

Praktische informatie
Haags Historisch Museum
Korte Vijverberg 7, Den Haag
070 - 364 69 40
www.haagshistorischmuseum.nl
Geldig t/m 31 december 2019

Museum de Gevangenpoort

50% korting bij Museum de Gevangenpoort

Museum de Gevangenpoort neemt u mee langs zeven eeuwen geschiedenis. Eens de toegangspoort tot het Binnenhof, later een plek waar verdachten werden opgesloten in afwachting van hun vonnis en eventuele straf. Onbekende en bekende verdachten zaten hier gevangen, van arm tot rijk. Onder hen Dirck Volckertsz. Coornhert, Cornelis de Witt, Jan de Bakker (een van de eerste ketters), Abraham de Wiquefort, Kaat Mossel en vele anderen. Sommigen moesten hier de verschrikkelijke tortuur van de beul ondergaan.

Blijk van waardering

Op vertoon van de Kortingspas krijgt u 50% korting op de entreeprijs voor 1 persoon. U betaalt slechts €5,- (normaal €10,-).

Praktische informatie

Museum de Gevangenpoort
Buitenhof 33, Den Haag
www.gevangenpoort.nl
Geldig t/m 31 december 2019

Sport & Wellness

15% Korting op behandelingen bij ReBalans - Puur Genieten

Bij ReBalans ontvangt u een stukje persoonlijke aandacht. Heerlijke muziek, lekker geurende etherische olie, warme ruimte in een ontspannen sfeer. Laat uw stress los met een Relax & Firm massage of een een Ayurvedische massage, laat uw handen en voeten verzorgen met een manicure of pedicure of onderga een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarnaast zijn er ook meerdere arrangementen voor één of twee personen te boeken. Boek uw afspraak ovv ‘Mantelzorgpas’.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijgt u 15% korting op alle behandelingen.

Praktische informatie
ReBalans, Juliana van Stolberglaan 294, Den Haag
Telefoon: 070 - 212 95 49
Geldig t/m december 2019

Horeca

€15,- Korting bij Greekz 

Restaurant Greekz zit aan de haven in Scheveningen. Kwaliteit, kwantiteit en gastvrijheid staan er hoog in het vaandel. Heerlijk Grieks eten in Griekse sfeer!

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijg je €15,- korting op de gehele rekening.

Praktische informatie
Restaurant Greekz
Doctor Lelykade 21, Den Haag
www.greekz.nl
Geldig t/m 31 december 2019

Kortingspas aanvragen

Wilt u ook profiteren van bovenstaande kortingen met de pas? U kunt zich inschrijven als mantelzorger en bij de inschrijving aanvinken dat u de Kortingspas wenst te ontvangen.