InloggenRegistreren

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen

Kortingen met uw pas

Met de Kortingspas profiteert u van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor cultuur, winkels, sport & wellness en horeca. Alle aanbieders werken belangeloos mee, omdat ook zij uw inzet waarderen. 

Wilt u profiteren van een van onderstaande kortingen? U kunt zich registreren als mantelzorger en aanvinken dat u de Kortingspas wenst te ontvangen. 

Cultuur

10% KORTING OP CURSUS KUNSTGESCHIEDENIS
Op vrijdag 8 september 2017 start kunsthistorica Anne Marie Boorsma een cursus kunstgeschiedenis van 12 lessen met als thema 'Beeldende kunst, film en theater, 1850 - 2000'. 

Blijk van waardering
Als kortingspashouder ontvangt u 10% korting op de cursus. Dat betekent dat u slechts €135,00 betaalt i.p.v. €150,00. De laatste les is een excursie.

Praktische informatie
Start cursus: vrijdag 8 september 2017, tijd: 10.00 - 11.30 uur
Locatie: Theater Branoul, Maliestraat 12 in Den Haag
Meer informatie en aanmelden: 070 - 382 21 30 of www.annemarieboorsma.nl.
Geldig t/m 31 december 2017

GRATIS WANDELKAARTJE GRONDWETPAD
Wandel over het Haagse Grondwetpad met het gratis wandelkaartje van ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat. De Grondwet speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van veel ‘Haagse plekken’. Wat heeft de Gevangenpoort te maken met de scheiding der machten? Wat is de achtergrond van het Binnenhof? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer!

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas ontvangt u het wandelkaartje van het Haagse Grondwetpad gratis.

Praktische informatie
ProDemos
Hofweg 1, Den Haag
070 - 757 02 00
www.prodemos.nl
Geldig t/m 1 december 2017

Pathé

35% korting bij Pathé

Ontdek de nieuwste films uit binnen- en buitenland bij Pathé Buitenhof, Spuimarkt en Scheveningen.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas en een geldig legitimatiebewijs betaalt u bij de kassa € 7,- voor een reguliere filmvoorstelling. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag.

Geldig van zondag t/m donderdag de gehele dag en vrijdag + zaterdag tot 18.00 uur; niet in de kerstvakantie of bij IMAX-voorstellingen.

Praktische informatie
Pathé Buitenhof, Spuimarkt en Scheveningen
www.pathe.nl
Geldig t/m 31 december 2017

Haags Historisch Museum

Voor maar € 5,- naar het Haags Historisch Museum

Uitkijkend op de beroemdste vijver van Nederland, de Hofvijver, zie je in het Haags Historisch Museum de ontwikkeling van de stad op een digitale groeikaart. Stadsgezichten uit verschillende periodes tonen het leven van weleer. Dat de stad een lange geschiedenis kent als politiek en bestuurlijk centrum van Nederland, wordt hier duidelijk. Met het hof kwam de behoefte aan luxe goederen, terwijl gasthuizen en weeshuizen de armen van de stad opvingen. Haagse chic en de gewone Hagenaars leefden naast en met elkaar. Hoeden en petten wisselden elkaar af.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas ontvangt u van het Haags Historisch Museum 50% korting op de entreeprijs. U betaalt slechts € 5,- (normaal: € 10,-).

Praktische informatie
Haags Historisch Museum
Korte Vijverberg 7, Den Haag
070 - 364 69 40
www.haagshistorischmuseum.nl
Geldig t/m 31 december 2017

Museum de Gevangenpoort

50% korting bij Museum de Gevangenpoort

Museum de Gevangenpoort toont de geschiedenis van misdaad en strafrecht tot in de negentiende eeuw. Tijdens een rondleiding hoort u alles over het markante gebouw, het dagelijks leven in deze gevangenis en de verschillen tussen arm en rijk. Bekende en onbekende gevangenen als Cornelis de Witt wachtten hier hun vonnis af.

Blijk van waardering 
Op vertoon van de Kortingspas krijgt u 50% korting op de entreeprijs.

Praktische informatie
Museum de Gevangenpoort
Buitenhof 33, Den Haag
www.gevangenpoort.nl
Geldig t/m 31 december 2017

Theater Briza: 2 voor de prijs van 1

Voorstellingen van Muziektheater Briza en Toneelgroep Vest. Bijzondere voorstellingen die oud en jong aanspreken o.a. 'Hoe Willem Koning werd', 'Pindakaas met Sambal', De Kleuren van Mesdag', 'WO2 en mijn familie', 'AaBeCederik' en 'Lipland'

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijgt u het 2e kaartje gratis bij de voorstellingen van Muziektheater Briza en Toneelgroep Vest. Kijk voor de voorstellingsdata op www.zeeheldentheater.nl.

Praktische informatie
Muziektheater Briza
Trompstraat 340, Den Haag
070 - 399 22 22
www.zeeheldentheater.nl
Geldig t/m 31 december 2017

€ 1,50 Korting bij Korzo Theater

Korzo is een van die leuke plekken die u ontdekt moet hebben. Niet alleen is het een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten uit de muziek, het circus en de dans. In het prachtige gebouw werken de grootste toptalenten aan nieuwe voorstellingen. De programma's in het Korzo theater brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Er is altijd iets nieuws te ontdekken. En bovenal, in de relaxte sfeer van de Korzo bar kan je artiesten van over de hele wereld ontmoeten.

Blijk van waardering
Met uw Kortingspas krijgt u op alle reguliere voorstellingen standaard €1,50 korting.

Praktische informatie
Prinsestraat 42
070 - 312 20 76
www.korzo.nl  
Geldig t/m 31 december 2017

Arabisch leren

Cursus Arabisch voor beginners

Arabisch is een communicatiemiddel voor bijna 330 miljoen mensen. Kennis ervan brengt u 'dichter' bij de Arabische wereld, cultuur en mensen. Of bij uw vakantiebestemming! Bij Arabisch.nu leert u het Arabische schrift lezen en schrijven en eenvoudig converseren in modern standaard Arabisch.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas betaalt u € 370,- (i.p.v. €495,-) op een reeks van 12 lessen. Op zaterdagmiddag tussen 12.00 - 15.00 uur worden de lessen gegeven, met een start in het voorjaar, najaar en de winter.

Praktische informatie
Arabisch.nu
Lage Zand 500, Den Haag
070 - 414 07 66
www.arabisch.nu 
khaled@arabisch.nu
Geldig t/m 31 december 2017

Sport & Wellness

15% Korting op behandelingen bij ReBalans - Puur Genieten

Bij ReBalans ontvang je een stukje persoonlijke aandacht. Heerlijke muziek, lekker geurende etherische olie, warme ruimte in een ontspannen sfeer. Laat je stress los met een Relax & Firm massage of een een Ayurvedische massage, laat je handen en voeten verzorgen met een manicure of pedicure of onderga een ontspannende gezichtsbehandeling. Daarnaast zijn er ook meerdere arrangementen voor één of twee personen te boeken. Boek je afspraak ovv ‘Mantelzorgpas’.

Praktische informatie
ReBalans
Juliana van Stolberglaan 294, Den Haag
070 - 212 95 49
Geldig t/m december 2017

Gezin

25% KORTING OP MINIWORLD ROTTERDAM

Miniworld Rotterdam is een publieksprijswinnende miniatuurwereld in het hartje van Rotterdam, vlakbij Rotterdam CS. Wereldstad Rotterdam, haar haven en omliggende, typisch Nederlandse landschappen zijn hier te ontdekken, alles piepklein. Hier wacht een overdekte miniatuurwereld vol verhalen en leuke details.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijgt u 25% korting op de entree bij Miniworld Rotterdam voor twee personen. 

Praktische informatie
Miniworld Rotterdam
Weena 745, Rotterdam
www.miniworldrotterdam.com
Geldig vanaf 31 juli t/m 31 december 2017

Horeca

Dim-sum

10% korting bij dim-sumrestaurant Full Moon

Geniet van onbeperkt dim sum, wok, grill en hotpot bij Full Moon, midden in Chinatown Den Haag. Ideaal als u verschillende kleine gerechten wilt proeven en delen. Meer dan honderd soorten gerechten voor een vaste lage prijs.

Blijk van waardering
Prijs vanaf € 19,50 p.p. Aanbieding is niet geldig i.c.m. andere kortingen en acties of op feestdagen.

Praktische informatie
Full Moon
Gedempte Burgwal 24, Den Haag
070 - 365 38 89
www.restaurantfullmoon.nl
Geldig t/m 31 december 2016

McDonalds Den Haag

Gratis ijsje bij een menuutje!

Nog trek in een toetje na een menu?

Blijk van waardering

Neem dan je Kortingspas én de bon die je hier kan downloaden mee naar McDonald’s. Tegen inlevering van de bon en op vertoon van je pas krijg je een gratis sundae-ijs naar keuze bij aankoop van een medium voordeelmenu!


Praktische informatie
Geldig bij McDonald's in Den Haag (Buitenhof, Elandstraat, Grote Marktstraat, Vlamingstraat, Scheveningen Boulevard, Pathé Kurhausweg, McCafé aan de Turfmarkt), Voorburg (Koningin Julianalaan) en Leidschendam (Berberis). Niet geldig i.c.m. andere McDonald's-aanbiedingen.
www.mcdonalds.nl
Geldig t/m 31 december 2017

€15 Korting bij Greekz 

Restaurant Greekz zit aan de haven in Scheveningen. Kwaliteit, kwantiteit en gastvrijheid staan er hoog in het vaandel. Heerlijk Grieks eten in Griekse sfeer!

Blijk van waardering

Op vertoon van de Kortingspas krijg je € 15 korting op de gehele rekening.

Praktische informatie
Restaurant Greekz
Doctor Lelykade 21, Den Haag
www.greekz.nl
Geldig t/m 31 december 2017

Kaldi

25% korting bij Kaldi koffie & thee

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar koffie met een verhaal. Wij schenken daarom ook niet zomaar een kopje koffie, wij geven u een ware smaakervaring. De winkel is met z'n strakke houten interieur met oranje tinten en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om u op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen u door onze ervaring en passie voor koffie informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Gabor Ligtlee nodigt u daarom ook graag uit op de Haagsche Bluf om deze ervaring en passie te delen.

Blijk van waardering
Op vertoon van de Kortingspas krijgt u 25% korting.

Praktische informatie
Kaldi
Haagsche Bluf 70, Den Haag
070 - 427 83 55
www.kaldi.nl
Geldig t/m 31 december 2017

The Penthouse

€20,- korting op een 3, 4 of 5 gangen menu

The Penthouse is het hoogste restaurant van Nederland, gelegen op de 42e verdieping van de Haagse Toren - op 135 meter hoogte.

Blijk van waardering
Met de Kortingspas krijgt u €20,- korting op een 3, 4 of 5 gangen Dinner Selections menu ('s avonds) of €10,- korting op een 2/3 gangen Lunch Selections menu (overdag). Aanbieding is geldig op de rekening van de gehele tafel bij minimaal 2 personen.

Praktische informatie
The Penthouse
Rijswijkseplein 786, Den Haag
070 - 305 1000
www.thepenthouse.nl
Geldig t/m 31 december 2017

Resto VanHarte

50% korting op driegangenmaaltijd Resto VanHarte

Op 34 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken.

Blijk van waardering
Wilt u daar een keer bij zijn? Kom gezellig samen en maak kennis met andere bewoners uit uw buurt! Dit kan nu met 50% korting. U betaalt slechts € 3,50 p.p. Voorwaarde is dat u met z'n vieren komt en jullie allemaal de Kortingspas hebben. Eet smakelijk!

Praktische informatie
www.restovanharte.nl
Geldig t/m 31 december 2017