Handige app voor Haagse Mantelzorgers

Handige app voor Haagse Mantelzorgers

Handige app voor Haagse Mantelzorgers

Combineer jij een baan met de zorg voor een dierbare? Dan sta je daar niet alleen in! Maar liefst één op de 4 mensen combineert een baan met (mantel)zorg voor een naaste of dierbare. En dat is geen gemakkelijke opgave. Er wordt veel van je gevraagd, zowel op je werk als wanneer je zorgt voor een ander. De gemeente Den Haag en Hello 24/7 willen je helpen dat eenvoudiger te maken.

De gemeente Den Haag is gestart met een pilot van een half jaar om te onderzoeken of de speciale ‘Hello 24/7 Den Haag app’ mantelzorgers helpt. Met deze app organiseer je snel en makkelijk de zorg voor je naaste. Je bouwt eenvoudig een netwerk op waarmee je zorg(afspraken) kan verdelen. Dat doe je met de gedeelde agenda waar alle afspraken voor iedereen zichtbaar zijn en verdeeld kunnen worden. Inclusief wie wat doet.

Een speciale app

Je hebt via de app ook toegang tot handige hulpmiddelen en praktische informatie. Zoals nuttige sites, tips-and-tricks en checklists. Ook zie je lokale Haagse initiatieven die jou of degene voor wie je zorgt kunnen helpen en ondersteunen.

Gratis meedoen

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan dit instructiefilmpje over de app.
Wil je meedoen? Scan dan deze QR-code met je telefoon. Dan heb je direct de gratis Den Haag versie van Hello 24/7 gedownload.

Lukt dit niet? Download dan de Hello 24/7 app in de App Store of Play Store door te zoeken op ‘Hello 24/7’. Vul vervolgens in de app, via ‘Profiel’ en dan ‘Partnership’ de code DENHAAG2022 in en je krijgt direct alle handige dingen uit Den Haag te zien.

Hulp nodig? Mail dan naar hello247buddy@hhs.nl. Dan helpt de buddy je bij het downloaden en wegwijs worden in de app.

Wie zijn wij?

Hello 24/7 is eind 2021 door gemeente Den Haag uitgeroepen tot de meest innovatieve partij op het gebied van Social Tech. Dit zijn speciale oplossingen voor sociale uitdagingen. Samen geloven gemeente Den Haag en Hello 24/7 erin dat met slimme oplossingen werk en mantelzorg makkelijker gecombineerd kan worden.

Pilot

Gemeente Den Haag, de Haagse Hogeschool en Hello 24/7 doen samen onderzoek naar de inzet van de Hello 24/7 app. Als je de app download doe je automatisch mee aan de pilot. We willen graag weten hoe je de app gebruikt en of de app jou heeft geholpen. Daarom krijg je tijdens het gebruik van de app de vraag om een enquête in te vullen. Daarnaast kun je benaderd worden voor een kort interview over jouw ervaring met de app. Wil je weten hoe we met je gegevens omgaan? Kijk dan op https://www.hello247.nl/denhaag.

X
X