Familieavond 'Als helpen niet lukt' - Den Haag Mantelzorg

Familieavond ‘Als helpen niet lukt’

Heb jij een gezinslid met angstig of dwangmatig gedrag? Dan is deze uitnodiging voor jou!

Kompassie nodigt je van harte uit voor de familieavond op 20 april 2023. Auteur van het boek ‘Als helpen niet helpt’ Thea van Bodegraven-Boonstra geeft een interactieve lezing.

Het boek ‘Als helpen niet helpt’ is geschreven voor en over mensen die een gezinslid hebben met angstig of dwangmatig gedrag. Het geeft inzicht in de patronen van meedwangen, vermijden en emotionele chantage. Hoe het komt dat je als naaste meegaat in het gedrag van je gezinslid? Waarom lukt het je niet om eruit te blijven? En als je grenzen stelt, gaat die ander er gewoon overheen en heb je geen andere keuze dan erin mee te gaan. Hoe kan dat? Tijdens deze lezing neemt Thea van Bodegraven-Boonstra je mee in het boek. Ze vertelt welk proces zij persoonlijk door moest maken om op een andere manier grenzen te leren stellen. Een manier die wel bleek te helpen. Deze avond zet Thea je daarin aan het denken.

Je bent welkom vanaf 18.15 voor een kopje koffie of thee. Om 18.30 uur begint de lezing en de avond wordt om 20.00 uur afgesloten. Locatie is Laan 20 in Den Haag.

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via deze website of door een e-mail te sturen naar mantelzorg@kompassie.nl.

Tijdens en na de lezing is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om het boek in te kijken en (gesigneerd) te kopen. Boek en werkboek kosten samen €19,95.

X
X