Kunstworkshops voor mantelzorgers - Den Haag Mantelzorg

Kunstworkshops voor mantelzorgers

Ben jij mantelzorger in Den Haag en vind je het fijn om met beeldende kunst, dans en muziek bezig te zijn? Je bent van harte welkom bij de workshops van Siena. Eén middag per twee weken, 6 maanden lang, kan je samen met andere mantelzorgers in een vaste groep even stoom afblazen. Ervaringen uitwisselen, maar ook je gedachten verzetten met beeldende kunst, dans en muziek. Je hoeft niet kunstzinnig te zijn. Het gaat vooral om het creatieve proces, het plezier en de ontspanning.
Op maandag 22 mei 2023 start weer een nieuwe reeks workshops, met maximaal 12 deelnemers. Er zijn nog plekken vrij!

En wat extra fijn is: indien gewenst is er dagbesteding voor de persoon waarvoor je zorgt mogelijk. Zodat jij ook letterlijk even je handen vrij hebt.

De workshops worden gehouden in het Popradar gebouw aan de Engeringstraat 46 (Loosduinen). Voor het totaalpakket van 12 workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd van 120 euro.

De kosten voor de dagbesteding voor degene voor wie je zorgt, kunnen mogelijk gedekt worden vanuit een PGB-budget, een aanvullende verzekering of door een eigen bijdrage. Siena adviseert en helpt je hier graag bij.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Siena of bel naar Sjef Enthoven via 06 53 87 78 85.

X
X