Lotgenotengroep 'Naasten GGZ' - Den Haag Mantelzorg

Lotgenotengroep ‘Naasten GGZ’

Zorg jij voor iemand met psychische problemen? Dat kan een groot effect hebben op jouw eigen leven. Misschien voel je onmacht, eenzaamheid, schuld of schaamte. En misschien heb je te maken met onbegrip vanuit je omgeving.

Het is belangrijk om je grenzen te bepalen en te bewaken, zodat je niet alleen goed zorgt voor je naaste, maar ook voor jezelf. Maar dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Om die reden heeft Stichting Kompassie een lotgenotengroep ‘Naasten GGZ’ opgericht. Dit is een besloten groep voor familieleden, partners of vrienden van iemand met psychische problemen. De groep wordt begeleid door een professional en een ervaringsdeskundige. Er wordt kennis gedeeld en er is veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen.

De eerste groep is half augustus gestart, maar eind september start een tweede groep. Het gaat om 8 bijeenkomsten, die plaatsvinden op donderdagen van 19.00 – 21.00 uur, op locatie bij Kompassie (Laan 20, Den Haag). Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Als je meer informatie wilt of je meteen wilt aanmelden, kan je mailen naar mantelzorg@kompassie.nl

X
X