Meer weten over Borderline persoonlijkheidsstoornis?  - Den Haag Mantelzorg

Meer weten over Borderline persoonlijkheidsstoornis? 

Mensen met Borderline persoonlijkheidsstoornis hebben last van sterke wisselingen in hun gevoelens, gedachten en gedrag. Dat zorgt voor problemen. Ze zeggen bijvoorbeeld ineens hun baan op, slagen er maar niet in om een opleiding af te maken of om vriendschappen en relaties te houden.

Mensen met Borderline zijn vaak bang alleen te zijn. Zij voelen zich eenzaam en hebben een wisselend beeld van zichzelf. Iemand met Borderline weet soms niet meer wie hij nou eigenlijk is, of wat hij voelt. Borderline is erg pijnlijk voor personen die het hebben, maar ook voor de mensen die van hen houden.

Zorg jij voor iemand met Borderline en wil je er meer over weten? Meld je dan aan voor de Informatieavond Borderline van Kompassie op donderdag 5 oktober van 19.30 – 21.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats bij Kompassie, Laan 20 in Den Haag (vanaf 19.00 uur inloop met koffie en thee). 

Sprekers:

  • Hans de Jong, bestuurslid bij Stichting Borderline
    Hans heeft als gespecialiseerd maatschappelijk werker veel ervaring opgedaan met het behandelen van borderline. Hij vertelt meer over borderline, hoe je ermee om kunt gaan en wat je zelf en als naaste beter wel en niet kunt doen.
  • Inez Blankestijn, familie-ervaringsdeskundige
    Inez, een van de ervaringsdeskundige familiecoaches van Kompassie, vertelt over haar ervaring als naaste van en wat borderline voor haar betekent.

Na afloop is er tijd om vragen te stellen aan de sprekers.

Aanmelden
Deelname is gratis maar aanmelden verplicht. Gebruik hiervoor het formulier of stuur een e-mail naar h.vandepol@kompassie.nl.

X
X