Oproep: Dag van de Mantelzorg - Den Haag Mantelzorg

Oproep: Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg! Een mooie gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Dit jaar vieren we in Den Haag de dag van de mantelzorg op twee dagen, namelijk: donderdag 9 en vrijdag 10 november. De gemeente Den Haag biedt zorg- en welzijnsorganisaties die zich inzetten voor mantelzorgers in Den Haag de gelegenheid om op die dagen een speciale activiteit te organiseren. Werkt u voor zo’n organisatie? Lees dan hieronder meer over de mogelijkheden.

Vrijdag 10 november in Amare
Uiteraard bepaalt u zelf op welke locatie waar en op welke dag(en) uw organisatie iets gaan doen. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid aan te sluiten bij een groter evenement dat de gemeente zelf organiseert op vrijdagmiddag 10 november. Dan staat namelijk een groot deel van cultuurcentrum Amare in het teken van mantelzorgers. Er komt onder andere een grote informatiemarkt met aanbieders van zorgtechnologie, speciaal gericht op mantelzorgers. In Amare* is er een aantal ruimtes beschikbaar en/of is er plek op de informatiemarkt. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan in het aanvraagformulier.

Deadline: uiterlijk 31 augustus
Wilt u op 9 en/of 10 november ook een speciale activiteit voor Haagse mantelzorgers organiseren, dan ontvangen wij uw aanvraagformulier (u vindt dit onder dit bericht) graag uiterlijk 31 augustus per mail aan lorraine.jonker@denhaag.nl Op dit emailadres kunt u ook terecht met vragen.
Geeft u in de aanvraag duidelijk aan of u interesse heeft in de optie om mee te doen in Amare* en wat u denkt hiervoor nodig te hebben. 

* De beschikbaarheid van ruimtes in Amare is sterk afhankelijk van het aantal aanvragen. We hanteren het ‘wie het eerst komt’-principe. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen ruimte te geven, maar kunnen hier vooraf geen garanties voor geven.

 

Aanvraagformulier Haagse dag van de Mantelzorg 2023

X
X