Verslaving binnen de familie, wat nu? - Den Haag Mantelzorg

Verslaving binnen de familie, wat nu?

Naaste zijn van een verslaafde is niet makkelijk. Thema’s als schaamte, stigma, manipulatie, bedrog en vertrouwen zijn dagelijkse kost. Hoe geef je je eigen grenzen aan? Hoe ver ga je om je dierbare te helpen? En hoe zorg je ervoor dat je er zelf niet aan onderdoor gaat?

Kompassie nodigt u van harte uit voor de familieavond op 16 maart 2023. Deze avond staat in het teken van leven met een naaste die verslaafd is. Als u zelf geen naaste bent, maar wel interesse in deze avond heeft bent u ook van harte welkom.

Tijdens deze familieavond krijgt u meer inzicht in wat verslaving inhoudt en wat het met iemand doet. Ervaringsdeskundige vrijwilliger Wim en Monika, familie-ervaringsdeskundige bij Kompassie, vertellen over hun eigen ervaringen met verslaving en als naaste. Lina Versteeg werkt in de verslavingszorg bij Brijder in Den Haag en geeft een presentatie. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Programma

18.15 uur Inloop met koffie en thee
18.30 uur Professional, ervaringsdeskundige én familie-ervaringsdeskundige
in gesprek
20.00 uur Afsluiting

Deelname is gratis! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 16 maart 2023, 12.00 uur. Direct aanmelden: https://lnkd.in/eY98d5ba

X
X