InloggenInschrijven

Proclaimer

PEP is verantwoordelijk voor de inhoud van  www.denhaagmantelzorg.nl. PEP publiceert informatie met de grootst mogelijke zorg en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Onvolkomenheden op de website
Bent u op de website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst? Stuur uw mail naar info@denhaagmantelzorg.nl. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. PEP probeert eventuele onvolkomenheden zo spoedig mogelijk te corrigeren.

Antwoordprocedure
PEP streeft ernaar uw reactie binnen één week te behandelen.

Privacy
Wij houden ten zeerste rekening met uw privacy. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van uw reactie of verzoek om informatie. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site, is toegestaan. PEP behoudt zich het auteursrecht voor van informatie op www.denhaagmantelzorg.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's. Wilt u hiervan toch gebruikmaken? Stuur dan een mail naar info@denhaagmantelzorg.nl.

E-mail
PEP zorgt zoveel mogelijk voor een tijdige en juiste bezorging van e-mails. Wij controleren uitgaande e-mails op virussen.

Contact
E-mail voor overige vragen: info@denhaagmantelzorg.nl
Bezoekadres: Riviervismarkt 2, Den Haag