Middag voor jonge mantelzorgers

Agenda

Middag voor jonge mantelzorgers

07 November 2021, 13:00 - 16:00

Restaurant De Hagedis, Waldeck Pyrmontkade 116

7 Nov’21

Ben je jonger dan 25 en groei je op met een gezinslid dat een psychische aandoening heeft of die chronisch ziek of gehandicapt is? Moet je thuis meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger.

Speciaal voor jou organiseren wij (de gemeente Den Haag in samenwerking met PEP Den Haag) op zondag 7 november a.s. van 13.00 tot 16.00 uur een gezellige en informatieve middag in restaurant De Hagedis in Den Haag.
Je kan tijdens een High Tea met allemaal lekkere hapjes praten met andere jonge mantelzorgers. Er is een DJ en een mocktailbar en er zijn diverse workshops, zoals freestyle voetbal, striptekenen, capoeira en silent mindfulness. Er zijn ook mensen aanwezig van Haagse organisaties die jou graag informeren over hoe ze jou kunnen helpen bij je thuissituatie.

Kom ook! Het is gratis!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan via onderstaand formulier. Heb je een vraag? Mail dan naar m.tillema@pepdenhaag.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Je telefoonnummer gebruiken we alleen als we je op het laatste moment willen informeren over iets dat met dit event te maken heeft.
Voer een nummer in van 0 tot 100.
Geef je leeftijd weer in cijfers
Akkoord op voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
X