InloggenInschrijven

Sociale kaart, Zorgwijzer en Reisgids

U zorgt voor een naaste en daar kunt u weleens advies en ondersteuning bij gebruiken. Zo is de Sociale Kaart dé wegwijzer van de gemeente voor activiteiten, ondersteuning en zorg bij u in de buurt.

Wilt u weten welke zorgverzekering het beste past bij u of uw naaste? Via de Zorgwijzer kunt u verzekeringen vergelijken en zo een passende zorgverzekeraar vinden. De Reisgids Mantelzorg maakt u verder wegwijs in de wereld van de zorg en welke route bij u en uw naaste past.

Sociale kaart ↓

Dé online gemeentelijke wegwijzer naar activiteiten, ondersteuning en zorg bij u in de buurt.

>Ga naar de Sociale Kaart Den Haag

Zorgwijzer ↓

Er zijn verschillende vormen van zorg mogelijk, zowel thuis als in een (zorg)instelling, die kunnen bijdragen aan het behouden en bevorderen van de kwaliteit van leven.

>Zoek de zorg die bij u past via de Zorgwijzer

Reisgids Mantelzorg ↓

Op Den Haag Mantelzorg kun je terecht voor ondersteuning wanneer je zorgt voor een ander. De meest gestelde vragen van een mantelzorger zijn: waar moet ik beginnen? en hoe kan ik het regelen als de zorgvraag ingewikkeld(er) wordt? De Reisgids Mantelzorg; wegwijs in de wereld van zorg voor ouderen kan antwoord geven op deze vragen. Het boek bevat informatie die van belang kan zijn voor mantelzorgers en geeft ruim 200 tips om snel en efficiënt je route te bepalen.

>Ga naar de website Reisgids Mantelzorg